من به ایجاد یک کانال در یوتیوب فکر می کنم، اما می دانم که در ایران این کار به هیچ وجه آسان نیست: دسترسی مستقیم به درآمدزایی وجود ندارد، بسیاری از عملکردها محدود هستند، مشکلات در برداشت درآمد. این سوال پیش می آید: آن وقت وبلاگ نویسان ایرانی چگونه کسب درآمد می کنند؟ آیا آنها از قالب های حمایت مالی، برنامه های وابسته استفاده می کنند یا صرفاً برای شهرت و مشتریان شبکه های اجتماعی کار می کنند؟
top of page

bottom of page
من چندین وبلاگ نویس را می شناسم که در ایران زندگی می کنند و از یوتیوب درآمد خوبی کسب می کنند، اگرچه درآمدزایی برای آنها امکان پذیر نیست. آنها بر تبلیغات خدمات خود، دریافت مستقیم سفارشات، توسعه برندهای شخصی و یافتن حامیان مالی در بین شرکت های محلی تمرکز می کنند. برخی حتی دسترسی به محتوا یا دوره ها را می فروشند. من خودم این موضوع را مطالعه کردم و مطالب مفیدی را در http://advercross.com/ یافتم - همه چیز گام به گام ارائه می شود: چگونه تبلیغ کنیم ، روی چه چیزی تمرکز کنیم ، چگونه درآمد ایجاد کنیم. مسیر کلاسیک از طریق تبلیغات در اینجا کار نمی کند، اما راه حل های زیادی وجود دارد که در واقع استفاده می شود. همه چیز به استراتژی و موضوع کانال بستگی دارد.